Novi Sad: Požar u naselju Adice, vatru podmetnula grupa mladića?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Požar u naselju Adice, vatru podmetnula grupa mladića?

U novosadskom naselju Adice večeras je došlo do požara, u kojem nije bilo povređenih. Vatra je izbila na zapuštenoj poljani nešto posle 19 sati. 

Meštani Adica sa kojima smo razgovarali navode da je požar najverovatnije namerno izazvan, odnosno da je vatru podmetnula grupa mladića.

Usled vetra, požar je pretio da se proširi i na okolinu, ali to se nije desilo. Poljana na kojoj je došlo do vatre nalazi se nedaleko od vrtića i samog centra naselja.

U novosadskoj vatrogasnoj službi nam je rečeno da oni nisu intervenisali, niti su imali prijavu o požaru na Adicama. Zapaljeno rastinje dogorelo je oko 20 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.