Umeren saobraćaj, dobra prohodnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2021, 06:44

Umeren saobraćaj, dobra prohodnost

Auto-moto savez Srbije (AMS S) saopštio je da je večeras prohodnost puteva dobra, da je umeren broj vozila, a da prijatne dnevne temperature, suvi kolovozi i dobra vidljivost vozačima olakšavaju vožnju i čine je bezbednijom.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim i teretnim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Povoljni uslovi za vožnju, saobraćaj umeren

Izvor: B92, 12.Apr.2021

Beograd -- Prohodnost puteva je dobra, a prijatne dnevne temperature, suvi kolovozi, dobra vidljivost vozačima olakšavaju vožnju i čine je bezbednijom, kažu iz AMSS...Umeren broj vozila prisutan je na auto-putevima pa se na naplatnim rampama prolazi bez zadržavanja, a slično je na magistralnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.