Povećan broj vozila na najfrekventnijim putnim pravcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2021, 07:55

Povećan broj vozila na najfrekventnijim putnim pravcima

Popodnevni sati i kraj radne nedelje doneće veći broj vozila na najfrekventnijim putnim pravcima u Srbiji, saopšteno je danas iz AMSS.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja vozila.

I dalje su povoljne vremenske prilike na području Vojvodine, dok u južnim krajevima usled mokrih kolovoza iz AMSS savetuju opreznu vožnju.

Putevi Srbije: Radovi na više pravaca

JK "Putevi Srbije" saopštili su da su danas na auto-putu E-75, petlja Novi Sad >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << - petlja Sirig, u smeru Novi Sad-Subotica, od 7.00 do 17 časova u toku radovi na mašinskom krpljenju kolovoza, pa se saobraćaj odvija u preticajnoj saobraćajnoj traci.

Na auto-putu E-75, petlja Aleksinac - petlja Trupale, u smeru Beograd-Niš, do 22. maja izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza, pa za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Beograd-Niš, saobraćaj se odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Na deonici Lajkovac ulaz - Bogovađa, od danas se od 15 časova obustavlja saobraćaja zbog oštećenja putnog objekta u naseljenom mestu Pepeljevac. Alternativni putni pravac je Bogovađa-Županjac, Županjac-Ćelije i Ćelije-Lajkovac, kao i lokalni put kroz nasel?eno mesto Pepel?evac. Planirani rok završetka radova na sanaciji putnojeg objekta je 60 dana.

Na Obrenovačkom putu, u smeru ka Obrenovcu, izvode se radovi do 26. aprila na kolovoznoj konstrukciji u sklopu privremene sanacije klizišta "Duboko“, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom radnom signalizacijom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Povoljno

Izvor: B92, 23.Apr.2021

Beograd -- Poslednjeg radnog dana u ovoj nedelji vozače u prepodnevnim časovima prema najavama meteorologa očekuju povoljne vremenke prilike...U centralnim i južnim krajevima zemlje moguća je slaba kiša koja će uslovljavati mokre kolovoze, a na višim planinama moguć je i slab sneg, saopštio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.