Potrebna pomoć deci iz Bača koja su u požaru izgubila dom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020, 16:03

Potrebna pomoć deci iz Bača koja su u požaru izgubila dom

Dečaci i devojčice koji su ostala bez doma u velikom požaru koji se dogodio krajem oktobra u Baču nemaju dovoljno garderobe, ali neophodne su im i druge dečje stvari, zato Udruženježena "Tovariševo" apeluje na pomoć.

Devojčice su uzrasta tri i pet godina, a dečaci tri, pet i sedam godina. Takođe, neophodna je i odeća za dečake od devet do 15 godina. Pored toga, Udruženje prikuplja i navlake, peškire, tanjire, escajg, frižidere, zamrzivače, bilo šta što ovim porodicama sad može pomoći jer je požar odneo sve što su imali.

Udruženježena "Tovariševo" organizuje prikupljanje pomoći u Mesnoj zajednici Tovariševo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Potrebna pomoć deci iz Bača koja su u požaru izgubila dom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2020

Dečaci i devojčice koji su ostala bez doma u velikom požaru koji se dogodio krajem oktobra u Baču nemaju dovoljno garderobe, ali neophodne su im i druge dečje stvari, zato Udruženje žena "Tovariševo" apeluje na pomoć...Devojčice su uzrasta tri i pet godina, a dečaci tri, pet i sedam godina....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.