Poštovaoci oplakuju žrtve podmetnutog požara u studiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2019, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poštovaoci oplakuju žrtve podmetnutog požara u studiju

Poštovaoci i fanovi okupili su se danas ispred studija za animaciju "Kjoto enimejšn" da odaju poštu za 33 žrtve podmetnutog požara.

To je najgore masovno ubistvo koje je zadesilo Japana u poslednjih 18 godina, prenela je agencija Rojters.

Okupljeni građani su položili cveće ispred kordona policije koji se nalazi oko spaljenog studija.

U tom požaru život su izgubile 33 osobe, a 36 ih je povređeno, od koji je 10 u kritičnom stanju.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je u četvrtak posle napada pritvorila 41. godišnjeg muškarca, koji je, pre nego što je sipao benzin i zapalio ga u studiju za animaciju, uzvikivao "umrite", i optužujući zaposlene u studiju da su od njegovih ideja napravili pagijat.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Najgore masovno ubistvo u poslednjih 18 godina: Cveće ispred spaljenog studija u Japanu

Izvor: B92, 19.Jul.2019

Kjoto -- Poštovaoci i fanovi okupili su se danas ispred studija za animaciju "Kjoto enimejšn" da odaju poštu za 33 žrtve podmetnutog požara...Okupljeni građani su položili cveće ispred kordona policije koji se nalazi oko spaljenog studija...To je najgore masovno ubistvo koje je zadesilo Japan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.