Poslovni izazov - takmičenje srednjoškolaca održano na Ribarcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2019, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Poslovni izazov" - takmičenje srednjoškolaca održano na Ribarcu

Regionalno takmičenje srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama okupilo je na Ribarcu 120 učenika iz 26 srednjih škola iz Vojvodine. Na tom takmičenju učesnici su u timu rešavali zadatak u vezi sa temom "Poslovni izazov".

Kako bi upotrebili svoje preduzetničke veštine na inovativan način, takmičari su podeljeni u timove od po 5 članova iz različitih škola. Svaki tim ima laptop i pristup potrebnim informacijama kako bi odgovorio na "poslovni izazov".

Angažovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svih članova u "izazovu" jača timski duh kao i motivaciju za kreativno rešenje na zadatu temu. Tri pobednička tima plasiraju se na nacionalno takmičenje.

Ovo takmičenje ima za cilj da učesnicima pruži uvid u savremeni način poslovanja i motiviše ih da razmišljaju proaktivno i svoje ideje sprovedu u delo. Na ovom projektu učestvuje više od 600 đaka iz 90 opština u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.