Poslanici koji bojkotuju skupštinu uzeli 47 miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2019, 03:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici koji bojkotuju skupštinu uzeli 47 miliona

Opozicioni poslanici koji već 11 meseci bojkotuju rad Skupštine Srbije za to vreme su primili 47,3 miliona dinara na ime plata, dnevnica i putnih troškova u zemlji i inostranstvu, piše Kurir.

List podseća da su plate poslanika 70.000 hiljada dinara, a da dobijaju i paušal od 30.000, dok oni koji nisu iz Beograda dobijaju i novac za troškove prevoza ili za stanovanje.

Kurir prenosi reči potpredsednika Skupštine Vladimira Marinkovića da ti poslanici pokazuju apsolutnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << neodgovornost prema biračima i građanima Srbije.

"Nezapamćena je neodgovornost da oni za svoj nerad dobijaju novac. Apsolutno nije u redu ni prema građanima, ni prema svima onima koji su birali narodne poslanike s idejom da će raditi na unapređenju životnog standarda... Umesto toga, oni ne dolaze na posao, a neadekvatno troše sredstva poreskih obveznika", rekao je Marinković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DEO OPOZICIJE NE DOLAZI NA POSAO, A PUNI DŽEPOVE! LICEMERI: Bojkotuju Skupštinu, a uzeli za plate 47 miliona

Izvor: Kurir, 01.Nov.2019

Lezilebovići: Za 11 meseci nerada, osim plata, uzimali dnevnice za putovanja u zemlji i inostranstvu, naplaćivali usluge skupštinskog vozača za vožnju na aerodrom i pričali o bojkotu rada parlamenta  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.