Izvor: Blic, 09.Nov.2016, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portir učinio dobro delo kakvo se NE PAMTI U NOVOM SADU

Portir-čuvar na Međumesnoj autobuskoj stanici (MAS) u Novom Sadu Milan Majstorović je juče našao mušku torbicu u kojoj se nalazilo 11.000 evra i vratio je vlasniku.

U torbici su se nalazili i dokumenti, kao i mobilni telefon sa karticom hrvatskog provajdera.

Zaposleni na MAS našli su vlasnika pomoću mobilnog telefona koji je imao memorisan hrvatski broj pod imenom "ćerka".

- Nazvali smo ćerku u Zagreb i objasnili šta se desilo, pa je ona pozvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oca na srpski broj telefona. Kad je došao na šalter, kažem mu "Šta je čiča?" i izvadim samo mobilni telefon, a a onda sam se nasmejao, zagrlio ga i dao mu torbicu sa novcem i dokumentima - ispričao nam je Milan.

U JGSP-u "Novi Sad" kažu da je postupak njihovog radnika za svaku pohvalu, a podsećaju i na to da ovo nije prvi put da su zaposleni u gradskom prevozniku položili ispit poštenja, jer su i ranije pronalaženi i vraćani novčanici sa parama i kreditnim karticama, mobilni telefoni, vredni zlatni prstenovi.

Međutim, prvi put da je pronađen ovako velik iznos novca.

- Imam ćerku, a moja najveća želja je da se ona zaposli i da dobijem unuka. A znate kako se kaže "Tuđa muka ne hrani unuka" - kaže Milan Majstorović koji je ceo svoj radni vek, 34 godine, proveo u JGSP "Novi Sad".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnik GSP-a našao i vratio vlasniku 11.000 evra

Izvor: Radio 021, 09.Nov.2016

Portir na Međumesnoj autobuskoj stanici u Novom Sadu Milan Majstorović u utorak uveče je našao i potom vratio torbicu sa 11.000 evra i dokumentima putniku koji ju je izgubio...Ovaj radnik GSP-a koji već 35 godina radi kao portir na MAS-u kaže za 021.rs da nije prvi put da nalazi novac i dokumenta...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.