Ponovo autobuska linija do Uzdina i Putnikova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo autobuska linija do Uzdina i Putnikova

Nakon 6 godina meštani Uzdina i Putnikova ponovo imaju autobuski prevoz. Svakog radnog dana jutarnji autobus prevozi putnike do Kovačice i Pančeva a sa glavne stanice u Pančevu povratak je u 14 časova i 30 minuta. Za dve i po hiljade meštana vraćanje organizovanog prevoza puno znači.

U Auto-transportnom preduzeću Pančevo kažu da je ova linija i dalje nerentabilna ali da je do ponovnog njenog uspostavljanja došlo nakon postizanja dogovora sa novim opštinskim rukovodstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kovačice.

"Bitan je interes građana a kao što ste videli autobusi su puni i ovo je izašlo na dobar odjek kod građana Uzdina i Putnikova", kaže Nenad Rakić-pomoćnik direktora ATP-a.

Milan Garašević, zamenik predsednika opštine Kovačica, ističe da su građani koji nemaju automobile bili prepušteni sami sebi i nisu mogli da dođu do Pančeva.

"Najgore u svemu ovome je to da su deca odustajala od školovanja. Možete zamisliti uslove gde dete čeka na minus 10 da li će neko da ga poveze", kaže Garašević.

U opštini Kovačica i Autotransportnom preduzeću Pančevo najavljuju i uvođenje redovne autobuske linije do Idvora, rodnog mesta Mihajla Pupina, gde godinama svraćaju samo turistički autobusi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.