Poginuo motociklista u Novom Sadu, suvozačica prevezena u bolnicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2020, 06:14

Poginuo motociklista u Novom Sadu, suvozačica prevezena u bolnicu

U saobraćajnoj nesreći u Novom Sadu u Bulevaru Evrope, sinoć je poginuo motociklista S. Đ. (34) iz Bezdana.

On je vozio motocikl marke "Honda", a prema prvim saznanjima, izgubio je kontrolu nad dvotočkašem i udario u zaštitnu ogradu.

Vozač je poginuo na mestu, dok je suvozačica M. Đ. (33) iz Bezdana prevezena u bolnicu.

U trenutku njihovog pada, u neposrednoj blizini bio je motocikl "Suzuki" koji je vozio D.B. (38) iz Srpskog Miletića, a suvozač je bila I.B. (28).

Oni su proklizali i pali na asfalt, prenose mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Teška nesreća u Novom Sadu: Stradao motociklista

Izvor: B92, 27.Jul.2020

Novi Sad -- U saobraćajnoj nesreći u Novom Sadu u Bulevaru Evrope, sinoć je poginuo motociklista S. Đ. (34) iz Bezdana...Kako pišu mediji, on je vozio motocikl marke "Honda", izgubio je kontrolu nad dvotočkašem i udario u zaštitnu ogradu...Vozač je poginuo na mestu, dok je suvozačica M. Đ....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.