Počela gradnja stanova za bezbednjake u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2019, 04:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela gradnja stanova za bezbednjake u Sremskoj Mitrovici

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, otvorila je danas radove na izgradnji stanova za pripadnike službi bezbednosti u Sremskoj Mitrovici. Zajedno sa Mihajlovićevom, kamen-temeljac za gradnju 190 stanova vrednih 750 miliona dinara položio je i potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Mihajlovićeva je tom prilikom istakla da je ovo važan projekat za Vladu Srbije i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je došlo vreme da se država oduži svim onim ljudima koji su ne samo čuvali našu zemlju, nego i danas brinu o bezbednosti Srbije.

"Postalo je uobičajeno da svako malo započinjemo radove na nekoj novoj zgradi u nekom drugom delu Srbije. Drago mi je da je Sremska Mitrovica šesti grad u kojem počinjemo gradnju, drago mi je da ćemo u oktobru započeti i u Beogradu, a još mi je draže što će se za godinu dana neki ljudi useliti u svoje nove stanove, pre svega u Nišu i Vranju. Rešavamo stambeno pitanje koje nije rešavano decenijama. Do kraja ove i početkom naredne godine počinjemo izgradnju osam hiljada stanova, a među novim gradovima biće i Sombor, Zrenjanin, Zaječar i Kruševac", rekla je ona.

Mihajlovićeva je dodala da 2014. godine nije bilo moguće govoriti o ovako velikom projektu, ali da je ozbiljnom fiskalnom konsolidacijom i radom i predsednika i Vlade Srbije naša država danas jaka i stabilna.

"I zato danas možemo da kažemo da ćemo u narednih par godina graditi 20.000 stanova u vrednosti od gotovo 800 miliona evra, a da gradnja prvih osam hiljada stanova vredi oko 300 miliona evra. Srbija je danas stabilna, a vi ste važni jer tu stabilnost održavate, da možemo da se ekonomski razvijamo i da budemo politički i ekonomski stabilni", rekla je ona.

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio je svim pripadnicima vojske i policije.

"Hvala vam na svemu što ste uradili i što radite za Srbiju. Država će nastaviti da brine o vama", rekao je Stefanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Počela gradnja stanova za pripadnike službi bezbednosti u Sremskoj Mitrovici

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Sep.2019

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović otvorila je danas radove na izgradnji stanova za pripadnike službi bezbednosti u Sremskoj Mitrovici...Zajedno sa Mihajlović, kamen-temeljac za gradnju 190 stanova vrednih 750 miliona dinara, položio je i ministar unutašnjih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.