Plaketa, komplet knjiga i 20.000 dinara đacima generacije u Sremskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2022, 12:43

Plaketa, komplet knjiga i 20.000 dinara đacima generacije u Sremskoj Mitrovici

Osamnaest učenika sa teritorije Grada Sremska Mitrovica dobilo je priznanje "Đak generacije", za uspehe postignute u toku školovanja. Na svečanosti upriličenoj u Gradskoj kući priznanja i vredne poklone u vidu kompleta knjiga i novčane nagrade od 20.000 dinara uručila im je gradonačelnica Grada Sremska Mitrovica Svetlana Milovanović

Jedanaest učenika osnovnih škola sa teritorije grada nagrađeni su za uspehe koje su postigli u školovanju. Oni su se trudom, radom i uspesima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kako u školi tako i na međunarodnim takmičenjima istakli među svojim vršnjacima i time stekli titulu đaka generacije.

Na svečanosti upriličenoj u Gradskoj kući i sedam učenika srednjih škola ponelo je ovo zasluženo priznanje. Ovi mladi ljudi završili su jednu etapu u životu, a novi uspesi ih tek očekuju.

Đaci generacije nagrađeni su od strane Grada i Gradske uprave za obrazovanje, plaketom, kompletom knjiga i novčanom nagradom od 20.000 dinara.

Đaci generacije i ove godine dobiće još jednu počast. Grad Sremska Mitrovica, zajedničku fotografiju đaka generacije postaviće na bilbord u gradu i time na još jedan način ukazati čast i poštovanje ovim mladim ljudima koji su budućnost Sremske Mitrovice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.