Pet sati čekaju teretna vozila na Batrovcima i Šidu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2021, 06:30

Pet sati čekaju teretna vozila na Batrovcima i Šidu

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima Batrovci i Šid teretna vozila čekaju pet sati da izađu iz zemlje, dok na Horgošu i Kelebiji čekaju tri sata.

Na graničnom prelazu Bezdan teretna vozila se zadržavaju sat i po.

Putevi Srbije upozoravaju vozače na radove na pojedinim deonicama, pa tako u izveštaju navode da se na delu između petlje Batočina i Petlje Paraćin od sutra do 23. oktobra u periodu od 8.30 do 17 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << planiraju istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta, a zbog kojih će se saobraćaj odvijati samo preticajnom trakom.

Na deonici Azanja - Selevac od sutra do 31. oktobra od 9 do 18 časova biće obustavljen saobraćaj zbog radova na izradi habajućeg sloja.

Na autoputu E-70 između petlje Sremska Mitrovica i petlje Ruma od sutra do 23. oktobra od 8 do 16 časova planirani su radovi na sanaciji kolovoza, te će za saobraćaj biti zatvorene zaustavna i vozna traka, a odvijaće se preticajnom trakom u smeru ka Beogradu.

Na deonici Svetozar Miletić - Čonoplja - Kljajićevo - Sombor do 31.decembra biće obustavljen saobraćaj zbog izvođenja radova na sanaciji postojećeg kolovoza postupkom presvlačenja asfaltnih slojeva.

Na deonici Oraovica- Predejane, most Obnove (Grdelica) do 21. oktobra od 7 do 17 časova odvijaju se radovi na redovnom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Radovi na putevima u Srbiji

Na auto-putu E-75, do 22. oktobra, zbog radova na sanaciji kolovoza, biće zatvorena za saobraćaj petlja Požarevac, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

U smeru od Beograda ka Nišu, biće zatvorene izlivna rampa Beograd-Požarevac/Smederevo i ulivna rampa Požarevac/Smederevo - Niš, a u smeru od Niša ka Beogradu, za saobraćaj će biti zatvorene izlivna rampa Niš-Požarevac/Smederevo i ulivna rampa Požarevac/Smederevo - Beograd.

Kompletan saobraćaj će se preusmeravati preko petlje Smederevo i petlje Kolari.

Na istom auto-putu E-75, od petlje Aleksinac, do petlja Trupale, do 22. oktobra u 12:00, traju radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije.

Saobraćaj se na službeno-tehničkom prolazu prebacuje na suprotnu kolovoznu traku smera Beograd - Niš, gde se odvija dvosmerno.

Na deonici Smederevo (Kolari) - petlja Kolari, do 1. novembra, obavljaju se radovi na nadvožnjaku kod Kolara (iznad auto-puta) uz naizmenično propuštanje vozila semaforskom signalizacijom. Auto-put E-75, petlja Predejane-petlja Vranje, zbog pojave magle vidljivost je smanjena na 100 metara.

Na deonici od petlje Predejane do petlje Vranje, zbog pojave magle vidljivost je smanjena na 100 metara.

Na putu Batočina-Kragujevac, do 15. novembra, zbog radova na sanaciji kolovoza za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, u smeru ka Kragujevcu.

Saobraćaj se odvija levom kolovoznom trakom dvosmerno. Iz oba smera saobraćaj je kanalisan i usporen sa maksimalne dozvoljene brzine od 100 km/h na 60 km/h i odvija se shodno postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na delu državnog puta I A reda broj 2, na deonici Surčin - Obrenovac, u smeru ka Obrenovcu, do 15 časova izvode se radovi na zameni odbojne ograde,.

Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sređeni putevi ka graničnom prelazu Nakovo-Lunga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2021, 06:26

Van gradova saobraćaj je danas umerenog inteziteta, vanrednih zastoja i prekida u saobraćaju nema sem na deonica na kojima se zbog radova vozi usporenije, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Završetkom projekta Unapređenje povezanosti Banata 2 postavljena je solarna rasveta i signalizacija na međunarodnom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.