Opreznija vožnja zbog nestabilnog vremena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2020, 08:08

Opreznija vožnja zbog nestabilnog vremena

I ovaj vikend protiče u znaku promenljivog, pretežno oblačnog i gotovo jesenjeg vremena, pa se vozačima zbog povremene kiše u pojedinim krajevima savetuje opreznija i sporija vožnja, prilagođena stanju i uslovima na putu, uz obavezno držanje bezbednog odstojanja, saopštio je  Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nema ni na putničkim i teretnim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

AMSS podseća da je od danas, 30. maja, Bosna i Hercegovina otvorila svoje granične prelaze za građane Srbije, kao i da od 25. maja državljani Srbije i Mađarske mogu slobodno da koriste svih devet graničnih prelaza između dve zemlje.

Takođe se podseća da je od 2. maja stupila na snagu odluka vlade Srbije o prestanku važenja odluke o zatvaranju graničnih prelaza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Opreznija vožnja zbog nestabilnog vremena

Izvor: Blic, 30.Maj.2020

I ovaj vikend protiče u znaku promenljivog, pretežno oblačnog i gotovo jesenjeg vremena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.