Na Batrovcima teretna vozila čekaju četiri sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2021, 06:43

Na Batrovcima teretna vozila čekaju četiri sata

Na auto putu, na potezu od bivše naplatne stanice Bubanj Potok do skretanja za robnu kuću IKEA kod petlje Tranšped do 30. juna trajaće radovi zbog kojih je saobraćaj u smeru ka Nišu odvija preticajnom trakom desnog kolovoza auto-puta i preticajnom trakom suprotnog smera Niš-Beograd.

Saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom trakom, navode u saopštenju Putevi Srbije.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Uprave granične policije u 17.00 časova na graničnom prelazu Horgoš teretna vozila čekaju 150 minuta, na prelazu Bačka Palanka, 60 minuta, na Kelebiji i prelazu Đid 300, a na Batrovcima 240 minuta.

Automoto savez savetuje vozačima opreznu vožnju imajući u vidu najavljene padavine, te navodi da se na naplatnim rampama prolazi bez zadržavanja, a da je slična situacija i na magistralnim i regionalnim pravcima na kojima je takođe prohodnost dobra.

Za 21. maj AMS najavljuje radove od 7 do 16 časova na deonici Vojvoda Stepa - granični prelaz Srpska Crnja, zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Takođe do 21. maja, ali od 7 do 15 časova izvodiće se radovi na deonici Jokina Ćuprija- Borova Glava, a saobraćaj će se odvijati uz povremene obustave jednog smera u toku radova.

Od 20. do 25. maja izvodiće se radovi na pojačanom održavanju Prvomajske ulice u Pančevu, zbog kojih će doći do suženja desne kolovozne trake, u smeru ka Kovinu. Za saobraćaj će biti zatvoreno skretanje iz Prvomajske ulice ka

Spoljnostarčevačkoj ulici.Alternativni putni pravac je ulicom Radivoja Koraća.

Na Obilaznici oko Beograda sutra će se izvoditi radovi na čišćenju tunela Železnik, Lipak, Straževica, kao i objekata, na deonici kružni tok Resnik - Surčinska petlja, a u zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem.

Od 10. do 20. maja zbog radova na petlji Trupale na autoputu kod Niša zatvoren je krak koji povezuje smer autoputa E80 iz pravca Pirota sa smerom autuputa E75 koji vodi ka Vranju.

Zato će vozači koji dolaze iz pravca Niša i Pirota, a putuju ka Leskovcu i Vranju morati da nastave pravcem koji vodi ka Beogradu do petlje Aleksinački rudnici, gde se isključuju sa autoputa i nastavljaju regionalnim putem do petlje Aleksinac na kojoj se uključuju na autoput za smer ka Vranju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UPOZORENJE VOZAČIMA: Oprez zbog promenljivih uslova vožnje i RADOVA na putevima

Izvor: Blic, 18.Maj.2021

Promenljivi uslovi vožnje i danas će pratiti vozače zbog čega će im biti potrebno više opreznosti i strpljenja tokom vožnje, kao i zbog radova na mnogim deonicama puteva u zemlji, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMS S).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.