Na Horgošu četiri sata čekanja, na Horgošu 2 - tri sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Horgošu četiri sata čekanja, na Horgošu 2 - tri sata

Na našim graničnim prelazima danas po podne putnička vozila najviše čekaju na izlazu iz Srbije na Horgošu - u 17.15 sati zadržavanja su bila četiri sata, a na Horgošu 2 tri sata, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Uprava granične policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije postigla je dogovor sa kolegama iz Mađarske o prevođenju Graničnog prelaza "Horgoš 2" u prelaz koji će danas do 19.00 časova biti korišćen samo za izlazak iz Srbije, odnosno za ulazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Mađarsku, saopštio je AMSS.

Kako se navodi, ova odluka je doneta u cilju rasterećenja Graničnog prelaza "Horgoš", na kojem vozila iz Srbije čekaju u kilometarskim kolonama.

Na ostalim graničnim prelazima čekanja su sledeća:

GP Kelebija, izlaz, 120 minuta

GP Bački Vinogradi, izlaz, 45 minuta

GP Batrovci, izlaz, 15 minuta

GP Gostun, ulaz, 90 minuta

GP Jabuka, ulaz, 100 minuta

GP Gradina, ulaz, 60 minuta

GP Preševo, izlaz, 10 minuta

GP Preševo, ulaz, 60 minuta

GP Špiljni, izlaz, 20 minuta

Zadržavanja na teretnim terminalima naših GP su Horgošu na izlaz se čeka dva sata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pet kilometara duga kolona na Horgošu, preporučuju se granični prelazi kod Sombora

Izvor: RTS, 24.Avg.2019

I ovog vikenda pojačan je saobraćaj na putevima u Srbiji. Ovog jutra i tokom celog dana bi trebalo izbegavati granični prelaz Horgoš pošto se na tom graničnom prelazu na ulaz u Mađarsku čeka najmanje 5 sati, javlja reporter RTS-a. Na ostalim prelazima nema većih gužvi – čeka se od...

Nastavak na RTS...

Na Horgošu od juros čekaju 5 SATI za prelaz granice, gužve i na Batrovcima

Izvor: Blic, 24.Avg.2019

Auto-moto savez Srbije (AMSS) apelovao je danas na vozače da s obzirom na visoke temperature i pojačan saobraćaj na najfrekventnijim putevima, budu pažljivi u vožnji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.