Oprez u vožnji zbog promena i kiše, radovi u tunelu Brančić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Apr.2021, 06:28

Oprez u vožnji zbog promena i kiše, radovi u tunelu Brančić

Automotosavez Srbije saopštio je da će se do 21. aprila od 7 do 17 časova izvoditi radovi na redovnom održavanju deonice auto puta između petlje Nova Pazova i petlje Inđija u smeru Beograd - Novi Sad.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati samo voznom trakom.

Do 16.aprila u tunelu Brančić odvijaće se radovi na redovnom servisu u levoj cevi tunela, te će se saobraćajne trake zatvarati naizmenično u smeru Preljina - Ljig.

Do 19. aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predviđeni su radovi na redovnom održavanju na deonici Ub - Lajkovac u oba smera, a u zoni radova za saobraćaj će biti zatvorene zaustavne trake.

Do sutra u 16 časova na deonici petlja Dušanovac - petlja Lasta - petlja Bubanj Potok za saobraćaj su zatvorene zaustavna i delimično isključne trake na kraćim lokalnim deonicama auto-puta kroz grad Beograd, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom trakom i usporeno na isključnim trakama.

Do 16. aprila od 10 do 16 časova izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na deonici petlja Bubanj Potok - hotel 1000 Ruža - kružni tok Resnik, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila iz jednog i drugog pravca, na više lokalnih mesta i uz semaforsku signalizaciju.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 7.15 časova nema zadržavanja na putničkim terminalima, a na teretnim se čeka i to na Batrovcima i Kelebiji 120 minuta, na prelazu Sremska Rača 60, a na Horgošu 90 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.