Oprez u vožnji zbog magle, teretnjaci na graničnim prelazima čekaju satima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Sep.2021, 06:42

Oprez u vožnji zbog magle, teretnjaci na graničnim prelazima čekaju satima

Meteorolozi najavljuju dnevne temperature pogodne za vožnju, a Auto-moto savez Srbije savetuje oprezniju vožnju ovoj jutra zbog magle koja smanjuje vidljivost i otežavala vožnju i u nižim predelima, na teritoriji Južnog Banata.

Prisutna je i u planinskim predelima, pored reka i u kotlinama, gde se zadržava i nešto duže tokom dana.

Na najfrekventnijim putnim pravcima i autoputevima saobraćaj se odvija bez gužvi i zastoja, a dodatnu strpljivost za volanom potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je imati na delovima puteva na kojima je izmenjen i otežan tok saobraćaja zbog radova koji se izvode.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, zadržavanja teretnih vozila na našim graničnim prelazima na izlazu iz zemlje su višečasova.

Na graničnom prelazu Šid teretnjaci čekaju šest, a na Horgošu pet sati. Po četiri sata teretna vozila zadržavaju se na Kelebiji i Batrovcima.

Magla na auto-putu Novi Sad - petlja Sirig

Na auto-putu E-75, deonica Novi Sad - petlja Sirig, zbog pojave magle jutros je smanjena vidljivost na 50 metara, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Savetuje se maksimalan oprez pri vožnji i mole učesnici u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Magla paralisala puteve – vidljivost manja od 50 metara

Izvor: B92, 23.Sep.2021

Na auto-putu E-75, deonica Novi Sad - petlja Sirig, zbog pojave magle jutros je smanjena vidljivost na 50 metara...Savetuje se maksimalan oprez pri vožnji i mole učesnici u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.