Određen pritvor osumnjičenoj za nadrilekarstvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2021, 05:05

Određen pritvor osumnjičenoj za nadrilekarstvo

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana osumnjičenoj za nadrilekarstvo Olgici Lončar.

Ona je prethodno saslušana u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, koje je tražilo da joj se odredi pritvor, saopšteno je iz Tužilaštva.

Lončar se tereti za krivična dela nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, kao i za neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

Uhapšena je u sredu na granici između Hrvatske i Srbije.

Krivičnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prijavu protiv Olgice Lončar i dvoje njenih saradnika iz salona "Solotubeleza" podnelo je tada Trećem osnovnom tužilaštvu Udruženje Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije "SESIAM".

Lončar je najpre bila prošle nedelje u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj nakon što su je inspektori uhvatili kako u jednom kozmetičkom salonu pruža usluge bez potvrde rada za strance.

Nakon saslušanja u policijskoj stanici u Slavonskom Brodu ona je puštena iz pritvora, ali je po povratku u Srbiju, nakon pretresa na carini, privedena.

Prema pisanju medija ona se sumnjiči da je ubrizgavala dermalne filere pacijentkinjama bez potvrde rada za strance.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BOGINJA LAŽNIH USANA" ZAVRŠILA SAMO OSNOVNU ŠKOLU: Unakažene žene morale da ćute jer im je slala preteće poruke preko kriminalaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021

Osumnjičena će danas biti saslušana u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu...Lažnom estetskom hirurgu Olgici Lončar (47), poznatijoj kao Boginja lažnih usana preti do tri godine zatvora zbog nestručnih medicinskih zahvata kojima je ojadila svoje pacijente. Ona je uhapšena pre dva dana,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.