Odlaže se prskanje komaraca u Kikindi, novi termin u ponedeljak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2021, 12:43

Odlaže se prskanje komaraca u Kikindi, novi termin u ponedeljak

Iz Sekretarijata za zaštitu životne sredine, poljoprivredu i ruralni grada Kikinde obaveštavaju da se tretmani odraslih formi komaraca, najavljeni za 25. i 26. jun, odlažu zbog nepovoljnih vremenskih prilika.

Novi tretman zakazan je za ponedeljak, 28. jun, od 20 sati do 23. sata.

Dan kasnije, tačnije u utorak, 29. juna, biće izvršen tretman odraslih formi komaraca u centru grada u ranim jutarnjim satima, od 5 sati ujutru.

Upozoravaju se pčelari da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preparat, koji će biti korišćen za tretman, toksičan za pčele, a da dejstvo istog traje tri dana. U slučaju loših vremenskih prilika kao što su jak vetar i kiša, biće određen nov termin tretmana, o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.