Odbojkašice Uba odnele pobedu nad domaćinom Klekom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2019, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Uba odnele pobedu nad domaćinom Klekom

Odbojkašice Ub-a pobedile su ekipe domaćina, ŽOK Klek u 4. kolu super lige sa rezultatom 3:0, odnosno 25:17, 25:16, 25:16 po setovima.

U Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu ekipa Ženskog odbojkaškog kluba Ub opravdala je ulogu favorita pobedivši odbojkašice Kleka rezultatom 3:0, to je isti rezultat sa kojim su savladale ovu ekipu i u sredu u meču osmine finala Kupa Srbije.

"Mislim da se pronalazimo polako svoju nigru i da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << smanjujemo i broj grešaka i dosta smo dobrih treningra odradili ove nedelje bez obzira što smo imale dve utakice u ovoj nedelji", rekla je Jelena Vulin igračica ŽOK Ub.

"Da smo taktićki jako dobro to odradili da smo mislim da smo sve vreme držale igru u svojim rukama tako da drago mi je da su devojke ozbiljno shvatile i da u svakoj situaciji u svakoj rotaciji ispoštovale sve do kraja", rekla je Marijana Boričić trener ŽOK Ub.

Najviše poena i to 13 za gostujuću ekipu osvojila je Dušanka Biberović , isto toliko poena za domaću ekipu osvojile su Nevena Džamić i Nataša Savović.

"Nismo došle do onoga što nas je krasilo u prva tri kola do stabilnog servisa i dobrog prijema danas su to bili naši najgori elemnti takođe blok nigde nas nije bilo u bloku tako da bez prijema servisa i dobre igre u odbrani to ne može da se igra", izjavila je Nataša Savović igračica ŽOK Klek.

"Mnogo smo dali lakih poena time naravno ne žeim da umanjim pobedu Uba oni su je apsolutno zaslužili to što mi grešimo znači da su nas oni naterali da grešimo nismo smeli da budemo toliko nervozni trebali smo da igramo", dodao je Zoran Pavlović trener ŽOK Klek.

Nakon ove utakmice Super lige Srbije u ženskoj odbojci ekipa Uba pretekla je Klečanke i popela se na 5. mesto na tabeli, dok je Klek ostao na 6. Mestu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.