Od sutra zatvoren saobraćaj u Svetojovanskoj ulici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2022, 13:09

Od sutra zatvoren saobraćaj u Svetojovanskoj ulici

Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" u sredu, 15. juna, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u Svetojovanskoj ulici, zbog čega će, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja.

Za vreme izvođenja radova biće zabranjen saobraćaj u Svetojovanskoj ulici, a ta izmena režima trajaće do 1. Avgusta, saopštilo je to novosadsko JKP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radovi zatvaraju za saobraćaj ulicu na Rotkvariji do avgusta

Izvor: Blic, 15.Jun.2022, 07:25

Radovi na rekonstrukciji vrelovoda u Svetojovanskoj ulici koje će izvoditi "Novosadska toplana" počinju danas, a zbog radova će nastupiti i privremena zabrana saobraćaja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.