Od danas u prodaji karte za premijeru filma Južni vetar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2018, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas u prodaji karte za premijeru filma "Južni vetar"

Prodaja ulaznica za svečanu premijeru dugoočekivanog domaćeg filma "Južni vetar" u Novom Sadu, koja će biti održana 25. oktobra u Areni Cineplex počela je danas na blagajnama bioskopa.

Film, koji je sa velikim uspehom prikazan na više domaćih festivala, gde je osvojio nagrade ali i simpatije publike, predstaviće 25. oktobra u 20 sati u Areni imponzatnu glumačku, kao i autorsku ekipu koja je radila na ovom ostvarenju.

U glavnim ulogama "opasnih" momaka našli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su se: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Srđan Žika Todorović, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, a tu su i Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Jasna Đuričić kao i gosti iz Bugarske Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev.

Reditelj Miloš Avramović koji je ujedno i scenarista sa Petrom Mihajlovićem, pred publiku donosi uzbudljiv akcioni triler sa pričom o dobrom kriminalcu koga jedan pogrešan potez uvlači u krvavu intrige zbog koje može da izgubi sve.

Priča koja prikazuje Beograd devedesetih sagledana kroz prizmu loših momaka sa gradskog asfalta, inspirisana je, prema rečima autora, autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje.

Zbog velikog interesovanja ulaznice nije moguće rezervisati.

Trejler filma: 

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.