Od danas radovi na deonici petlja Pećinci-petlja Šimanovci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2020, 09:51

Od danas radovi na deonici petlja Pećinci-petlja Šimanovci

Na auto-putu E-70, deonica petlja Pećinci - petlja Šimanovci - danas do 10.00 časova do 25. avgusta radovi na kolovozu.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Šimanovci - Pećinci, a saobraćaj će se odvijati dvosmereno desnom kolovoznom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

U toku su radovi na sanaciji oštećene mostovske ograde na Pančevačkom mostu, smer Pančevo - Beograd.

U zoni radova na mostu za saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zauzeta desna, a saobraćaj se odvija levom saobraćajnom trakom. Radnim danima i subotom radovi se izvode od 22.00 do 06.00č, a nedeljom od 07.00 do 17.00č. Planirani rok završetka je 24. avgusta.

Auto-put E-75, petlja “Aleksinački rudnici“ - petlja “Aleksinac“, do 4. septembra radovi na popravci kolovozne konstrukcije. U zoni radova za saobraćaj zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka iz smera Beograda prema Nišu. Saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Mladenovac - Smederevska Palanka, Selters banja nadvožnjak (gradski deo) - do 25. avgusta od 07.00 do 17.00č, radovi na frezovanju i presvlačenju kolovoza (drž. put II A reda broj 147). U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Alternativni putni pravac državni put I B reda broj 25, Selters banja - nadvožnjak Drapšin.

Obilaznica oko Beograda, na mostu broj 15, (most preko Topčiderske reke) - od 11. avgusta od 07.00 do 17.00č, radovi na zameni oštećenih dilatacija, u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Planirani rok završetka 11. oktobar.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.