Od danas produženje ugovora o zakupu kabina na Štrandu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2020, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas produženje ugovora o zakupu kabina na Štrandu

Iako je zima, brojni Novosađani već planiraju leto, barem oni koji vole da imaju kabinu na Štrandu. Naime, danas je počelo produženje ugovora o zakupu kabina za 109. kupališnu sezonu i trajaće do 28. februara.

Ni hladno januarsko jutro nije sprečilo ljubitelje Štranda da rezervišu kabine koje godinama čuvaju. Za njih su ovi prostori letnja oaza o čijem se enterijeru i eksterijeru brinu sa mnogo ljubavi i pažnje.

Radno vrеmе blagajnе Štranda bićе od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 10 do 18 časova svakog radnog dana, a zakupci bi trеbalo da ponеsu jеdan primеrak pеtogodišnjеg ugovora i ličnu kartu.

"Mi pozivamo stalne zakupce, one koji su godinama unazad na zakupu kabina na Štrandu da dođu i da obnove svoje kabine ako su za to zainteresovani. Novosađani uživaju u Štrandu, posebno kada je u pitanju kupališna sezona, a unazad nekoliko godina i van sezone, tako da kabine su bile uvek stvar prestiža u gradu, da imate malu vikendicu na Dunavu", kaže Jelena Budimčić iz Gradskog zelenila.

Nakon 28. februara, preostale neobnovljene kabine biće na raspolaganju građanima. Zakup na godišnjеm nivou za malu kabinu iznosi 15.000, a za vеliku 20.000 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.