Obustava saobraćaja na Irmovačkom putu zbog radova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2019, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obustava saobraćaja na Irmovačkom putu zbog radova

Zbog sanacije Irmovačkog puta, tačnije dela puta Kisač-Irmovo, od juče je obustavljen saobraćaj na toj deonici. Obustava važi do 6. decembra, a vozačima se savetuje da koriste alternativne pravce ka Stepanovićevu i Bačkom Petrovcu.

Rupe na putu, stara i izbledela horizontalna i vertikalna signalizacija, uskoro postaju prošlost na Irmovačkom putu. U toku je popravljanje oštećenih slojeva kolovozne konstrukcije i cementiranje kompletne deonice.

"S obzirom da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je to lokalni i sporedni put, a vrlo značajan, u smislu da prolaze i kamioni sa većim opterećenjem i poljoprivredne mašine, uprava je donela odluku da se izvrši sanacija oštećenog asfaltnog sloja", kaže Biljana Čubić, JKP Put.

Nakon decenija, novi asfalt biće postavljen na tom putu u dužini od 2.060 metara, a u toku su i radovi na drugim deonicama.

U JKP "Put" apeluju na vozače da koriste alternativne pravce ka Stepanovićevu i Bačkom Petrovcu, a odgovarajuća privremena signalizacija biće postavljena na toj deonici, kako bi upozorila vozače na radove.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.