Popodne i noćas veća količina padavina u delovima Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2018, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popodne i noćas veća količina padavina u delovima Srbije

Na području Vojvodine, zapadne Srbije, Podunavlja i Braničeva, uglavnom u drugom delu dana i u toku noći, očekuje se veća količina padavina - više od 20 litara po kvadratnom metru za tri sata, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Srbiji danas pretežno oblačno, mestimično sa kišom, u severnim, centralnim i istočnim krajevima i sa pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 13 do 17, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a najviša dnevna od 20 do 24 stepena.

U Novom Sadu pretežno oblačno, povremeno sa kišom, a na širem području grada su mogući i kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 16, a najviša dnevna oko 23 stepena.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u subotu će u Srbiji biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i pljuskovima sa grmljavinom. Po podne i uveče prestanak padavina i razvedravanje, prvo na severu. Zatim pretežno sunčano, samo u nedelju i ponedeljak u planinskim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti moguća je retka pojava pljuskova sa grmljavinom.

Temperatura će biti u postepenom porastu, do ponedeljka ispod, a zatim oko i malo iznad proseka za ovo doba godine (prosek je od 25 do 28 stepeni).

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Danas oblačno, mestimično sa kišom

Izvor: Blic, 29.Jun.2018

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, u severnim, centralnim i istočnim krajevima i sa pljuskovima sa grmljavinom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.