Novosadska cvetna pijaca u petak i subotu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2020, 10:50

Novosadska cvetna pijaca u petak i subotu

U petak i subotu pred nama održaće se dugo čekana "Novosadska cvetna pijaca" u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada. Na "Novosadskoj cvetnoj pijaci" će se predstaviti proizvođači hortikulture i opreme za uređenje dvorišta i terasa, meda i hrane kao i starih i umetničkih zanata.

Narednu "Cvetnu pijacu" planirana je za 05. i 06. jun. Iz Pokreta gorana pozivaju sve građane da posete prvu prolećnu "Cvetnu pijacu" i pronađu nešto za sebe i svoje najmilije i urede svoje bašte i balkone.

Manifestacija podleže svim preporučenim merama zaštite i molimo sve posetioce "Novosadske cvetne pijace" da pravilno nose maske za lice, kako bismo svi bili bezbedni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.