Novogodišnje radionice za najmlađe u Američkom kutku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2018, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnje radionice za najmlađe u Američkom kutku

Biblioteka "Američkog kutka", pripremila je kreativne novogodišnje radionice namenjene deci uzrasta od 4 do 12 godina. Radionice su besplatne i traju još sutra.

Mališani su imali priliku da pravljenjem različitih rukotvorina poput papirnih pahuljica i sneška obraduju svoje bližnje poklonima.

Iako su radionice aktivne tokom cele godine, deca se posebno vesele prazničnim, jer tokom raspusta imaju više vremena.

"Trudimo se da te nedelje kad im počne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << raspust da se ne opuste baš skroz, a sa druge strane da se zabave i jednostavno ulože tu energiju koju već svakako imaju u nešto kreativno, a možda i naprave zanimljiv poklon", kaže Aleksandra Dragutinović iz Američkog kutka.

Kreativna nedelja se za korisnike kutka završava novogodišnjom predstavom "Nemoj da virkaš", a izvešće je pozorišna trupa "Čarobnjaci". Svi koji žele da prisustvuju, mogu da se prijave preko sajta Američkog kutka ili lično.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.