Novo vozilo Centru za socijalni rad opštine Čoka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2020, 15:23

Novo vozilo Centru za socijalni rad opštine Čoka

Centru za socijalni rad opštine Čoka danas je predato novo vozilo, koje bi zaposlenima u toj ustanovi trebalo da olakša rad na terenu.

Ključeve putničkog automobila marke ''Opel" predsednici opštine Čoka Stani Đember uručio je direktor Republičkog zavoda za socijalnu zaštitu Marko Todosić, u prisustvu ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Đođevića.

Đorđević je rekao da je ovaj gest dobar primer na koji način jedno ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << može da pomogne jednoj opštini.

Dodao je da resorno ministarstvo dobro sarađuje sa opštinom Čoka i da su zajednički uradili niz projekata.

Predsednica opštine Stana Đember zahvalila je Ministarstvu na, isticćući da će novo vozilo mnogo značiti Centru za socijalni rad u Čoki.

Navela je da većinsko stanovništvo Čoke čine stariji građani, da opština posvećuje punu pažnju socijalnoj zaštiti, te da se godišnje iz budžeta izdvoji oko 22 miliona dinara za finansiranje usluge gerontodomaćica iz osam naseljenih mesta koji pripadaju toj opštini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.