Novine i olakšice na šalterima filijala Uprave za trezor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2021, 17:12

Novine i olakšice na šalterima filijala Uprave za trezor

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković upriličio je danas u zgradi Županije prijem za direktora Uprave za trezora Marka Gvera, s kojim je razgovarao o saradnji Grada i Uprave za trezor, kao i novinama u radu filijala čiji je cilj podizanje nivoa kvaliteta usluga, modernizacija i implementacija inovativnih rešenja u poslovanju.

Od pre dve nedelje, naime, građanima i privredi je na šalterima filijala i ekspozitura Uprave za trezor omogućeno plaćanje računa javnih i komunalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preduzeća po najnižoj proviziji od 25 dinara, odnosno 0,5 odsto za računa preko četiri hiljade dinara. Osim toga, u okviru filijala Uprave za trezor građani sada mogu i da izvrše uplate svih javnih prihoda, kao što su porezi, takse, naknade za odvodnjavanje i slično, bez provizije ili po najnižoj proviziji, kažu nadležni iz Uprave za trezor Ministaratva finansija.

Kako bi se smanjile gužve i ukinulo dugotrajno čekanje u redovima na šalterima filijale Uprave za trezor u Somboru, do kraja godine planirano je postavljanje redomata.

Ova novina omogućiće korisnicima usluga Uprave za trezor da sve poslove iz nadležnosti Uprave obave znatno brže i efikasnije, istakao je gradonačelnik Sombora.

Sastanku su prisustvovali i član Gradskog veća za oblast finansija i privrede Sava Dojić, pomoćnik direktora Uprave za trezor Nemanja Pejčić, Vesna Irić iz kabineta Uprave za trezor i direktor filijale Uprave za trezor u Somboru Dušan Ćuruvija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.