Novi Sad: Od sutra smanjen pritisak, ponegde moguć i nestanak vode (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad: Od sutra smanjen pritisak, ponegde moguć i nestanak vode (AUDIO)

Radnici JKP-a "Vodovod i kanalizacija" započeće radove na menjanju cevi između stare filter stanice i rezervoara. Zbog ovih neophodnih radova, koji će trajati dve nedelje, na bačkoj strani grada moguć je niži pritisak vode. 

Na rubnim delovima mreže i višim spratovima stambenih zgrada bez hidropaka moguć je i povremeni nestanak vode, pogotovo u poslepodnevnim satima kada je veća potrošnja.

Zamena cevi je neophodna radi budućeg redovnog vodosnabdevanja. Radovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nisu otpočeti prethodnih meseci kako tokom vrućina našim korisnicima ne bi bio slabiji pritisak. Od srede su najavljene niže temperature vazduha, pa samim tim očekujemo i manju potrošnju vode, a moguće je da se pad pritiska neće ni primetiti kod krajnjih korisnika - navodi se u saopštenju JKP "Vodovod i kanalizacija". Iz ovog preduzeća mole sugrađane da imaju razumevanja dok se radovi ne završe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OSTAJU BEZ VODE NA 36 SATI Zbog najavljenih radova suve slavine imaće 100.000 LJUDI

Izvor: Blic, 18.Sep.2019

Više od 100.000 ljudi na teritoriji grada Pančeva i desetak okolnih naselja, sledeće nedelje ostaće 36 sati bez vode, saopštilo je JKP "Vodovod i kanalizacija" iz Pančeva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.