Šest novih slučajeva u Novom Pazaru za dva dana; U Jablaničkom okrugu jedan novozaraženi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2020, 09:59

Šest novih slučajeva u Novom Pazaru za dva dana; U Jablaničkom okrugu jedan novozaraženi

U Novom Pazaru je samo u prethodna dva dana otkriveno šest novoinficiranih osoba. Raste i procenat prvih pregleda u odnosu na ukupan broj pregleda.

Prema podacima Kriznog štaba, u bolnici u Novom Pazaru trenutno se leči osam pacijenata obolelih od kovida 19.

Nove kovid-ambulante počele su sa radom. Pojačan je i inspekcijski nadzor ugostiteljskih objekata.

Porodicama čiji je član domaćinatsva preminuo od posledica pandemije, odlukom Gradskog štaba za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vanredne situacije biće refundirani troškovi nastali prema JP "Gradska čistoća", pre 4. jula tekuće godine.

Mere se ne poštuju dovoljno, pa zato Krizni štab, inspekcije i verske institucije upozoravaju da je krajnje vreme da se svi uozbilje.

U Jablaničkom okrugu u poslednja 24 sata jedan novozaraženi

Na teritoriji Jablaničkog okruga u poslednja 24 sata registrovan je jedan novi slučaj zaraze virusom korona.

U Zavodu za javno zdravlje Leskovac navode da je iz laboratorije "Vatreno oko" i sa Instituta za javno zdravlje u Nišu u poslednja 24 sata stiglo 37 rezultata, od čega za grad Leskovac 35.

Kako se dodaje, jedan rezultat je sa pozitivnim nalazom, a u pitanju je osoba sa teritorije opštine Vlasotince.

Trenutno se iz laboratorije "Vatreno oko" čeka 36 rezultata za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.