Niš: Dečak pao sa trećeg sprata, čudom samo lakše povređen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Dečak pao sa trećeg sprata, čudom samo lakše povređen

Sedmogodišnji dečak iz Niša pao je jutros oko 4 časa sa trećeg sprata zgrade u Gornjomatejevačkoj ulici u Nišu, sa visine od oko devet metara, i samo čudom ostao nepovređen.

U niškoj policiji kažu da im je iz Kliničkog centra u tom gradu prijavljeno da je primljen dečak koji je pao sa trećeg sprata zgrade i da je o slučaju obavešteno Više javno tužilaštvo u Nišu.

Kako prenosi Blic, dečak se probudio u toku noći i krenuo da traži majku, pa je pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da preskoči sa terase na terasu.

On je pao je na travnatu površinu ispred zgrade.

U Kliničkom centru u Nišu kažu da dečak nije teže povređen već da ima samo nagnječenja i kontuzije i da je zadržan zbog opservacije.

"Očekuje se da nakon nekoliko dana bude pušten na kućno lečenje", kažu u KC Niš.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sedmogodišnjak pao sa trećeg sprata zgrade u Nišu, zadobio lake povrede

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2019

Sedmogodišnji dečak iz Niša pao je jutros oko 4 časa sa trećeg sprata zgrade u Gornjomatejevačkoj ulici u Nišu, sa visine od oko devet metara, i samo čudom prošao sa lakim povredama...U niškoj policiji kažu da im je iz Kliničkog centra u tom gradu prijavljeno da je primljen dečak koji je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.