Nevreme u Somboru, Kuli i Srbobranu, u Turiji padao grad veličine oraha, paralisan saobraćaj u Beogradu, kolaps i na autoputu (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2020, 18:39

Nevreme u Somboru, Kuli i Srbobranu, u Turiji padao grad veličine oraha, paralisan saobraćaj u Beogradu, kolaps i na autoputu (VIDEO)

Grmljavina i obilna kiša u popodnevnim satima pogodili su delove naše zemlje. Pljuskova je bilo u Somboru, Kuli, Srbobranu, a u Turiji je padao grad veličine oraha. Nevreme i u Beogradu, gde je došlo do velikih problema u saobraćaju. Meteorolozi upozoravaju na to da su u narednim satima mogući pljuskovi i led.

Beograd je večeras zahvatilo snažno nevreme praćeno jakom kišom, grmljavinom i vetrom koji su doveli do velikih problema u saobraćaju.

Do kolapsa u saobraćaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << došlo je na auto-putu Beograd - Niš u oba smera, kao i na pojedinim gradskim ulicama.

Velika količina vode zaustavila je saobraćaj na Autokomandi, Južnom bulevaru, javlja reporter Tanjuga.

Velika količina padavina već je napravila bujice u pojedinim ulicama zbog kojih je saobraćaj otežan, a automobili pokušavaju da se probiju kroz vodu.



Na centralnim ulicama prestonice Srbije situacija je znatno bolja, odnosno uobičajena za ove vremenske uslove.

Kako je "Blicu" rečeno u GSP-u, zbog jake kiše i vetra obustavljen je trolejbuski i tramvajski saobraćaj.

U delovima Vojvodine, centralnoj i istočnoj Srbiji proglašen je narandžasti meteoalarm, u ostalim delovima na snazi je žuti.

Prema najavi RHMZ-a, slično vreme očekuje se i narednih dana.



Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.