Nestala Milica Tišma, 16-ogodišnja Novosađanka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2019, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestala Milica Tišma, 16-ogodišnja Novosađanka

U Novom Sadu je juče oko 15 časova nestala 16-ogodišnja Milica Tišma.

Kako je RTV-u potvrđeno u Policijskoj upravi Novi Sad, nestanak je prijavljen, a policija punim kapacitetom traga za nestalom devojčicom.

Ona je poslednji put viđena na naselju Sajlovo. Na sebi je imala teksas šorc, sivu majicu, srebrne sandale i crnu torbicu.

Milica je visoka 168 centimetara, ima crnu kosu, ošišana je na kratko sa leve strane.

Mole se svi sugrađani, ukoliko imaju neku informaciju, da odmah jave prvoj policijskoj stanici ili na telefon 065/6670060.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DA LI STE JE VIDELI? Nestala devojčica (16) u Novom Sadu

Izvor: Blic, 31.Jul.2019

Milica Tišma (16), nestala je u utorak oko 15 časova, a po rečima devojčicine majke Maje Virijević Tišma, poslednji put je viđena u novosadskom naselju naselju Sajlovo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.