Nedovoljan broj polazaka autobusa iz Stare Pazove ka Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2019, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedovoljan broj polazaka autobusa iz Stare Pazove ka Beogradu

Nedovoljan broj polazaka ka Beogradu i neredovne linije, problem su sa kojim se suočavaju građani opštine Stara Pazova, pre svega oni koji se školuju ili rade u glavnom gradu, ali i sve više Beograđana koji rade u ovom delu Srema. Ima li nagoveštaja da će problem biti rešen i šta se radi po pitanju rešavanja međumesnog saobraćaja, kada govorimo o ovom problemu?

Od nedavno, građani staropazovačke i inđijske opštine voze se u 17 novih autobusa.

U toku je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rešavanje problema koji se odnosi na nedovoljan broj polazaka ka Beogradu, te je s tim u vezi izrađena studija o javnom gradskom i prigradskom prevozu na teritoriji ovog dela Srema.

"U našoj opštini imamo Lastu Srem, a beogradskoj Lasti ćemo predložiti da se kroz javno-privatno partnerstvo obezbede nova vozila za sremski deo Laste, koji bi nama garantovao da će građani moći da budu povezani sa početnim stanicama Beovoza u Batajnici i GSP kod Saobraćajne škole u Zemunu", kaže Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova.

Opština Stara Pazova izdvaja oko 50 miliona dinara godišnje za prevoz svojih građana i, kako kažu, neće im biti žao da izdvoje još toliko iz opštinske kase ukoliko bi ovaj višegodišnji problem bio rešen sa Gradom Beogradom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.