Ratari ipak idu u Beograd na pregovore, blokade u Novom Sadu uklonjenje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2022, 10:02

Ratari ipak idu u Beograd na pregovore, blokade u Novom Sadu uklonjenje

Poljoprivrednici su odlučili da u četvrtak odu na sastanak u Vladu Srbije, nakon što im je odgovoreno da premijerka ne može da dođe u Novi Sad.

Sastanak je zakazan za 9 časova, a zatim će, kako je najavljeno, biti donete uredbe koje se odnose na zahteve ratara.

Blokada ulica u centru Novog Sada je uklonjena, ali traktori ostaju ispred Banovine.

Mileta Slankamenac, jedan od poljoprivrednika koji vodi pregovore, ponovo je naglasio njihove zahteve, u vezi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa cenama goriva i suncokreta, kao i određenih uslova vezanih za kredite i druge stvari.

Kako je dodao, premija za mleko je "rešena" i od sada će biti 15 dinara, a dalje će se insistirati na proglašenju elementarne nepogode.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nastavljen PROTEST POLJOPRIVREDNIKA u Novom Sadu

Izvor: Blic, 10.Avg.2022

Poljoprivrednici u Novom Sadu nastavili su jutros protest, a kako prenose mediji, blokirali su nekoliko saobraćajnica na raskrsnici kod Banovine i Doma zdravlja Sonja Marinković i najavili da ako im se do devet časova ne ispune zahtevi da će zatvoriti ulaz ka Varadinskom mostu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.