Nameštaj i rasveta za vrtić u Mačvanskoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nameštaj i rasveta za vrtić u Mačvanskoj Mitrovici

Zahvaljujući  Savetu MZ Mačvanska Mitrovica i preduzetnicima iz ovog mesta, mališani predškolskog objekta "Lane" svoje vreme provodiće u mnogo boljim uslovima. 

Za radosno, srećno i bezbrižno detinjstvo mališana u objektu "Lane" u Mačvanskoj Mitrovici pobrinuli su se i ovdašnji preduzetnici i društveno odgovorne kompanije, koje se često uključuju u ovakve vrste akcija, a koji su najmlađima darivali 34 nova krevetića "Pertini", novi nameštaj i rasvetu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Pored, preduzetnika iz ovog kraja i Savet mesne zajednice je uvek tu da pripomogne, posebno kada su u pitanju najmlađi.

 Rukovodstvo Predškolske ustanove "Pčelica" je zahvalno na ovakvoj vrsti pomoći, pogotovo što je ovo, jedan od najstarijih objekata na teritoriji Grada Sremska Mitrovica, a u kojem svakodnevno boravi 130 mališana.

Prema rečima predsednika Saveta mesne zajednice i direktorke PU "Pčelica" u narednom periodu radiće se na tome, da se u ovom Mačvanskom mestu izgradi novi objekat, jer su postojeći kapaciteti nedovoljani.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.