Nakon 45 dana završeno klizanje i zabava u Ledenoj šumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2020, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon 45 dana završeno klizanje i zabava u "Ledenoj šumi"

Završena je četvrta po redu novosadska zimska manifestacija "Ledena šuma". Četrdeset pet dana klizanja i zabave za sve generacije obeleženo je vatrometom i nastupom muzičke grupe "Milaćopezo".

Nakon 45 dana trajanja, manifestacija "Ledena šuma" obeležila je zatvaranje sezone druženja, zabave i rekreacije. Praznično dekorisani ambijent Dunavskog parka i najsavremenije klizalište u regionu bili su omiljeno mesto Novosađana i ove zime.

U ponudi "Ledene šume" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i ove godine bio je zimski bazar namenjen prezentaciji lokalnih umetnika i zanatlija, ali i promociji vojvođanskih specijaliteta. Svojim raznovrsnim kulturno-umetničkim programom i pratećim sadržajima, ova manifestacija svake godine okuplja više desetina hiljada posetilaca.

"Što se tiče posećenosti ovo je rekordna godina, četvrta za redom. Preko 47 hiljada posetilaca je zabeleženo u "ledenoj šumi", svakako mislim da je ova cifra viša zato što posetioci ledene šume nisu isključivo klizači već i oni koji dolaze ovde zbog ambijenta ili besplatnih kulturno zabavnih sadržaja kojim je "Ledena šuma" obilovala tokom zime", kaže Jelena Viktorova

"Ledena šuma" je i ove godine učestvovala u humanitarnim akcijama koje imaju za cilj da u prazničnom periodu prikupe sredstva za najugroženiju decu iz Vojvodine i Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Više od 47.000 posetilaca u „Ledenoj šumi“

Izvor: NoviSad.com, 20.Jan.2020

Završena je četvrta po redu novosadska zimska manifestacija „Ledena šuma“, a organizatori kažu da je poseta i ove godine bila rekordna. Četrdeset pet dana klizanja i zabave za sve generacije završeno je vatrometom i nastupom muzičke..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.