Najduže se čeka na Horgošu - šest sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2022, 07:03

Najduže se čeka na Horgošu - šest sati

Na auto-putu E-75, petlja Grdelica - petlja Predejane, u smeru ka Vranju, radovi na dilataciji na delu puta, a zatvorene su preticajna i delom vozna saobraćajna traka, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Auto-put E-75, petlja Lasta - petlja T6, od sedam do 15 časova, radovi na ispiranju i čišćenju kišne kanalizacije u oba smera, a za saobraćaj zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Auto-put E-75, od petlje Aleksinački Rudnici do petlje Aleksinac, kod Aleksinca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radovi na redovnom održavanju. Za saobraćaj zatvorena preticajna traka, u smeru ka Beogradu.

Straža - Jasenovo, radovi na održavanju puta, do 31. oktobra, uz naizmenično propuštanje vozila.

Straža - Mirovo, kod mesta Lukovo, radovi na urezivanju induktivnih petlji u kolovoz 25. avgusta od sedam do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila. Zona radova iznosi oko 100 metara.

Na graničnom prelazu Mali Zvornik, obustava saobraćaja za teretna motorna vozila, usled prekida rada carinskog terminala na susednom graničnom prelazu.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.45 časova:

-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 360 minuta,

-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,

-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,

-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Oprez zbog klizavih kolovoza

Izvor: Beta, 23.Avg.2022

Vozače danas na putevima u Srbiji očekuju uglavnom nepovoljni uslovi zbog kiše, klizavih kolovoza, magle i smanjene vidljivosti mestimično, a na pojedinim deonicama povećan je i rizik od odrona, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).AMSS je preporučio oprez u saobraćaju, poštovanje saobraćajne...

Nastavak na Beta...

Na Preševu na izlasku iz zemlje čeka se jedan sat

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Avg.2022

BEOGRAD – Prema informacijama Uprave granične policije, putnička vozila se jutros na graničnom prelazu Preševo, na izlasku iz zemlje zadržavaju jedan sat. Kako je preneo Auto-moto savez Srbije, po pola sata na izlasku se čeka na graničnim prelazima Batrovci i Gostun. Na Gradini putnička vozila...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.