Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2022, 19:56

Na naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja

Bliži se i druga polovina avgusta, godišnji odmori su i dalje u toku, a ukoliko putujete narednog vikenda, važno je da znate da na naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja. Naša ekipa je proveravala kakva je situacija na naplatnoj stanici "Stara Pazova"

Poslednjeg vikenda jula kada je bila smena turista, iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" beleže veliki broj vozila u oba smera, ali bez zadržavanja vozila na naplatnoj stanici.

U mnogome je doprinelo i korišćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << elektronske naplate putarine a broj korinika se povećava iz dana u dan.

Iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" podsećaju da projektima proširenja naplatnih stanica koje su u toku, radi se na povećanju kapaciteta istih, ali i promocije elektronske naplate putarine.

Cene putarine utvrđuju se prema pređenom kilometru, te za deonicu od Beograda do Subotice, putničkim vozilom, treba da izdvojite 640 dinara, dok je za vozilo 4. kategorije 3180 dinara, a do Novog Sada za putničko vozilo plaćate 240 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.