Čekanje na prelazima od 30 minuta do 2 sata na Gradini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2022, 08:04

Čekanje na prelazima od 30 minuta do 2 sata na Gradini

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na Horgošu, na uzlazu, vozila se zadržavaju 45 minuta, a na Kelebiji 40 minuta.

Na Preševu, na ulazu i na izlazu čeka se 60, na Gostunu 30 minuta. Na Batrovcima, na izlazu, zadržavanje je 60, a na Šidu 30 minuta.

Na Gradini, na ulazu, se čeka 60, a na izlazu 120 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Na auto-putu E-75, petlja Pojate - petlja Paraćin, smer ka Beogradu - radovi na pojačanom održavanju do 15. septembra.

Zatvorena kolovozna traka u smeru ka Beogradu, saobraćaj se odvija dvosmerno suprotnom kolovoznom trakom

Autoput E-75, petlja Novi Sad Jug-petlja Stara Pazova, u smeru ka Staroj Pazovi, radovi na obeležavanju oznaka na putu od 7 do 17 časova do 15. avgusta. Za saobraćaj zatvorena vozna i zaustavna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom trakom.

Zbog radova na Moravskom koridoru, Ćićevac - Jasika, saobraćaj se preusmerava na devijaciju na 19. kilometru u smeru ka Kraljevu. Saobraćaj se odvija dvosmerno uz ograničenje brzine na 40 km/h.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.