Na Horgošu, Šidu i Bezdanu teretnjaci čekaju četiri sata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2022, 07:25

Na Horgošu, Šidu i Bezdanu teretnjaci čekaju četiri sata

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a tako je i na putničkim prelazima na granicama.

Teretna vozila čekaju na pojedinim prelazima, pa tako je na Horgošu to četiri sata, koliko se čeka i na prelazima Šid i Bezdan.

Na Kelebiji se na izlazu iz zemlje čeka dva sata, a na Batrovcima tri.

Putevi Srbije upozoravaju vozače i na izmene u režimu saobraćaja zbog radova na pojedinim deonicama.

Tako na deonici Petlja Merošina- >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Merošina do 25. jula biće izmenjen režim saobraćaja zbog izgradnje auto-puta E-80 Niš - Merdare. Saobraćaj je regulisan mahačima i semaforskom signalizacijom uz naizmenično propuštanje vozila.

Između Petlje Ražanj i Petlje Pojate do 6. juna izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza. Za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru ka Beogradu, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

Na deonici Selevac - petlja Kolari u toku su radovi radovi na rehabilitaciji puta uz naizmenično propuštanje vozila. Planirani rok završetka radova je 1. jun.

Zbog radova na deonici Šabac - Mali Zvornik, u zoni Loznice do 1. jula od 8 do 16 biće izmenjen režim saobraćaja shodno saobraćajnoj signalizaciji i opremi.

Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

Na auto-putu E- 75, kod petlje Horgoš-Subotica-Sever saobraćaj je preusmeren u suprotnu kolovoznu traku u smeru Novi Sad-Horgoš i to preticajnom trakom prema Novom Sadu, a voznom i zaustavnom trakom prema graničnom prelazu Horgoš, saopštilo je javno preduzeće "Putevi Srbije".

Režim saobraćaja zbog radova biće aktuelan 30. dana, a radovi su otpočeli 30. aprila.

Na deonici Svođe - Vlasotince, između mesta Boljare i Kruševice, planirani su radovi na sanaciji odrona do 27. maja od 7 do 17 časova.

Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Na deonici Padej - Sajan, do 21. maja od 7 do 17 časova radovi na redovnom održavanju u oba smera. Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici Ribariće - Bregovi, u smeru granični prelaz Mehov krš - Ribariće, 20. maja od 8.30 do 17.30 časova planirani su radovi na ugradnji putno meteorološke stanice.

U toku izvođenja radova doći će do zauzimanja jedne saobraćajne trake, uz naizmenično propuštanje vozila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STANJE NA PUTEVIMA Na Horgošu, Šidu i Bezdanu teretnjaci čekaju 4 sata

Izvor: Blic, 18.Maj.2022

Prema informacijama AMSS, na graničnim prelazima Horgoš, Šid i Bezdan teretna vozila na izlazu čekaju oko četiri sata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.