Gužva na putevima i graničnim prelazima, najviše na Gradini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jul.2019, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužva na putevima i graničnim prelazima, najviše na Gradini

Ove večeri saobraćaja je pojačan, u nekim delovima Srbije pada kiše i kolovozi su mokri, pa je potreban dodatni oprez u vožnji, a putnička vozila čekaju na graničnim prelazima, ali i na naplatnim rampama auto-puteva, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Gradina putnička vozila na izlasku iz Srbije čekaju tri sata, a RTS navodi da je saobraćaj preko tog graničnog prelaza obustavljen.

Razlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je teška saobraćajna nesreća u Bugarskoj i stvorile su se kilometarske kolone. Zbog uviđaja je saobraćaj obustavljen u oba smera, i ka Srbiji i ka Bugarskoj, navodi RTS.

Vozačima koji imaju nameru da koriste granični prelaz Gradina preporučuje se da se upute ka Preševu ili Vrškoj čuki.

Prema najnovijim informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnoj stanici Stara Pazova vozila se zadržavaju 60 minuta sa naplatu putarine, a na naplatnoj stanici Niš, zadržavanje na naplati su 15 minuta.

Čekanja na ostalim prelazima su:

GP Horgoš, ulaz, autobusi čekaju 60 minuta

GP Horgoš, ulaz, putnička vozila čekaju 30 minuta

GP Horgoš, izlaz, putnička vozila čekaju 20 minuta

GP Preševo, izlaz, putnička vozila čekaju 40 minuta

GP Preševo, ulaz, putnička vozila 30 minuta

GP Špiljani, izlaz, putnička vozila čekaju 30 minuta

GP Gostun, ulaz, putnička vozila čekaju 30 minuta.

GP Sremska Rača, ulaz, putnička vozila čekaju 60 minuta.

Zadržavanja na (TMV) teretnim terminalima naših GP :

TMV na GP Batrovci, izlaz čekaju 120 minuta.

TMV na GP Preševo, ulaz čekaju 90 minuta

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i često promenljivo, navodi AMSS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na Batrovcima i naplatnoj rampi Stara Pazova čeka se sat vremena

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2019

Putnička vozila na Batrovcima na ulazu čekaju 60 minuta, na Gostunu na izlazu 20 minuta, Preševu na izlazu 30 minuta, a na Gradini na izlazu 120 minuta, pokazuju poslednje informacije Uprave granične policije...Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnoj stanici Stara Pazova zadržavanje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.