N.Zeland: Broj žrtava erupcije vulkana popeo se na 20

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2020, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

N.Zeland: Broj žrtava erupcije vulkana popeo se na 20

Još jedan muškarac preminuo je od povreda zadobijenih prilikom erupcije vulkana na Novom Zelandu, čime je broj žrtava porastao na 20.

Erupcija vulkana dogodila se 9. decembra prošle godine, a muškarac i njegova starija ćerka sa povredama su prebačeni u bolnicu, prenosi AP.

Od 23 žrtve erupcije, koje se još uvek nalaze u bolnicama na Novom Zelandu, najmanje pet je u kritičnom stanju, a australijske vlasti, na zahtev porodica dve žrtve, ne žele da govore o njihovom stanju.

Vlasti i dalje istražuju okolnosti nesreće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Broj žrtava erupcije vulkana popeo se na 20

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jan.2020

VELINGTON - Još jedan muškarac preminuo je od povreda zadobijenih prilikom erupcije vulkana na Novom Zelandu, čime je broj žrtava porastao na 20.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.