Miloš Biković na premijeri filma Led 8. marta u Areni Cineplex (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2018, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Biković na premijeri filma "Led" 8. marta u Areni Cineplex (VIDEO)

U četvrtak, 8. marta u 20 časova biće održana svečana premijera ruskog filma "Led" sa Milošem Bikovićem, Aglajom Tarasovom i Aleksandrom Petrovim u glavnim ulogama. Tom prilikom publiku Arene Cineplex pozdraviće proslavljeni srpski glumac Miloš Biković. Karte za premijeru su u pretprodaji.

Karte za premijeru su već u prodaji na blagajnama navedenih bioskopa, a publiku će tom prilikom pozdraviti i Miloš Biković lično.

Inspirisan istinitim događajima, "Led" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.

Inspirisan istinitim dogadjajima, "Led" je emotivna priča  o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.

Još od ranog detinjstva, Nađa je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima.

Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Svetsku premijeru film "Led" imao je u Moskvi na Dan zaljubljenih, 14. februara. Prema navodima najvećeg ruskog portala posvećenog dešavanjima u filmskoj industriji, najgledaniji film u bioskopskim dvoranama u Rusiji je bio film "Led" koji je imao dvostruko više gledalaca od holivudskih bioskopskih hitova.

U okršaju ruskog i holivudskog filma pobedu je po svim kriterijumima odnela bajkovita ljubavna priča inspirisana istinitim događajima, te se može osnovano pretpostaviti da će ovaj film snimljen sa budžetom od 150 miliona rubalja postati bioskopski hit, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Film “Led” stiže u domaće biskope!

Izvor: ItRešenja.com, 21.Feb.2018

Premijera filma “Led”, sa Milošem Bikovićem, Aglajom Tarasovom i Aleksandrom Petrovim u glavnim ulogama, zakazana je za 7.mart u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, sa početkom u 20 časova. Specijalna projekcija u bioskopu Arena Cineplex u Novom Sadu održaće se dan kasnije, 8.marta u...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.