Mihajlović: Brnabić bi bila veliko pojačanje za SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2019, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Brnabić bi bila veliko pojačanje za SNS

Potpredsednica vade i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da bi premijerka Ana Brnabić, ako pristupi toj stranci, bila veliko pojačanje.

Pojedini mediji su preneli da će se Brnabić 21. oktobra, na 11. godišnjicu Srpske napredne stranke, učlaniti u tu partiju.

"Ako je tačna informacija da će Ana postati član SNS, mislim da je to odlično, da konačno SNS dobije takvo pojačanje", rekla je ona na pitanje novinara da to prokomentariše >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tokom obilaska radova na rekonstrukciji pruge Jajinci-Mala Krsna i na izgradnji deonice obilaznice oko Beograda od Ostružnice do Bubanj potoka.

Svi koji žele da pomognu da se Srbija razvija i da učinimo sve što možemo, dobrodošli su, poručila je Mihajlović.

Na pitanje novinara da prokomentariše navode medija da će pet ili šest ministara u vladi biti promenjeno pre izbora, Mihajlović je rekla da svaki put,uoči ili tokom izborne godine, tabloidi počnu da smenjuju ministre.

"Izbori su vrlo blizu, sledeće godine, narod je taj koji političarima daje podršku da li određenu politiku hoće ili ne. Mislim da i vlada i svi ministri treba do poslednjeg trenutka do formiranja nove vlade, da daju sve od sebe u svom resoru i učine sve što mogu. Uvek je bilo i biće da tablodi i postavljaju i smenjuju ministre i to nije neobično", rekla je ona.

Kako kaže, važno je da svaki dan ministri učine za zemlju najviše što mogu, jer upravo je to zadatak svakog ministra i zato su na ta mesta i postavljeni.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.