Međunarodni turnir u rukometu na pesku za vikend na Štrandu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2019, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni turnir u rukometu na pesku za vikend na Štrandu

Novosadska plaža Štrand maja biće domaćin 13. Međunarodnog turnira u rukometu na pesku "Novi Sad 2019". 

Ove godine učestvovaće 16 ekipa – po osam u ženskoj i muškoj konkurenciji. Kao i svake godine, turnir će biti jedan od najjačih na Starom kontinentu. Učešće su potvrdile ekipe iz Nemačke, Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Grčke, Bugarske i naše zemlje.

Promoter ovogodišnjeg turnira biće proslavljena srpska rukometašica Jelena Erić Rakonjac. Rukomet >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na pesku prošle godine je uvršten među sportove na Olimpijskim igrama za mlade, a naše selekcije u muškoj i ženskoj konkurenciji nalaze se među najboljima na svetu. Posetioci Štranda će ove godine imati prilike da ih vide na delu.

Prvog dana takmičenja, u petak 24. maja mečevi su planirani u terminu od 17 do 19 časova, dok se preostala dva dana igraju od 9 do 19 sati. Lokacija na kojoj će se turnir odvijati nalazi se na špicu plaže, uz odbojkaške terene.

Turnir su pomogli Gradska uprava za sport, Udruženje građana "Novi Sad", Novosadski sajam i Javna komunalna preduzeća "Parking servis" i "Gradsko zelenilo".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.