Krov na školi u Kucuri biće saniran do kraja nedelje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2023, 14:24

Krov na školi u Kucuri biće saniran do kraja nedelje

Krov sa OŠ „Bratsvo jedinstvo“ u Kucuri koji je 4. februara odneo jak vetar biće saniran do kraja nedelje. Prema rečima direktore škole Senke Mučenski radovi na sanaciji 1000 kvadrata krova počeli su početkom nedelje, a zbog cele situacije i bezbednosti nastavnog kadra i učenika, nadležni organi su preporučila da se nastava odloži do završetka radova na krovu.

Nastava se sada ne održava, a đaci bi trebali da se vrate u učionice 20. februara a do tada će se isplanirati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i nadoknada za časove .

Jak vetar skinuo je krov sa osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ dok se u školi se održavalo takmičenje iz engleskog jezika i bilo je više od 20 ljudi u objektu.

Na lice mesta odmah su izašle ekipe policije i vatrogasaca . Povređenih nije bilo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.